Tag en pause, tag en forlænget weekend i Århus

gd3

Der er mange, der kan trænge til en pause i det daglige. Der er nemlig rigtig mange af os, der har travlt – og også for travlt. Derfor er det let at glemme sig selv, at forkæle sig selv og i det hele taget at nyde lidt luksus i ny og næ. Noget, der ellers er vigtigt, når vi skal lade op og få den fornyede energi, der skal bruges, når vi på ny skal gribe den travle hverdag.

Derfor er det måske ved at være tid til, at du trækker stikket for en stund.

 

Læg afstand til hverdagen

Og hvad er så meget bedre end at pakke weekendtasken med alt det nødvendige og drage væk fra hjemmet for en stund? Det kan med fordel være til Smilets by, Århus. Her er der nemlig masser af skønne aktiviteter, du kan kaste dig over, når du skal have alle hverdagens gøremål og trivialiteter på afstand samtidig med, at du gør noget godt for dig selv.

 

Sådan bruger du tiden i Århus

Start med at tjekke ind på et skønt hotel i Århus. Her kan du blive forkælet med et lækkert værelse og skøn gastronomi, der er en rejse for dine smagsløg. Nyd så et veltilberedt måltid mad om aftenen og slæng dig efterfølgende på værelset med en smagfuld cocktail.

Start den efterfølgende dag med en lækker morgenmadsbuffet, før du drager på udflugt i byen. Du kan med fordel svinge forbi det verdenskendte kunstmuseum, Aros, hvor du kan gå en tur i den smukke regnbue. Og du kan med fordel finde dankortet frem og ose rundt i byens mange butikker. Du finder både de velkendte brands og mindre specialbutikker, som tilbyder unikke varer.

Når dagen begynder at gå på hæld, så smut en tur i Marselisborg Slotshave, hvor du kan nyde roen og naturen.