Er du klar på en safari i Kenya?

gd3

Hvis du er den eventyrlystne type, og du elsker at rejse, så tag på safari i Kenya. Her vil du nemlig opleve en masse spændende og vilde ting, som du sent vil glemme. Læs med herunder, og så bliver du sikkert også overbevist.

Se de spændende dyr og den flotte natur

Hvis du vælger at tage på safari i Kenya, så kan du selvfølgelig opleve en masse vilde dyr. Det gælder blandt andet løver, elefanter, giraffer, zebraer og hyæner og masser af andre meget interessante dyr. Du kan blive kørt rundt på savannen og opleve alle disse dyr, og hvordan de lever, men også den smukke og imponerende natur. Naturen er nemlig også meget forskelligartet og minder bestemt ikke om Danmark. Så der er grobund for at få nogle fede billeder med hjem.

Måske du også kan lære noget af turen. I kan nemlig blive taget med til steder, hvor der er truede dyr. Og hvis I oplever disse dyr, får I nok kun en stærkere trang til at gøre, hvad I kan for at hjælpe til med naturbevarelsen.

Oplev kulturen

Ud over den smukke natur med alle de spændende dyr bør du også opleve folkefærdet i landet. Kenya ligger langt væk fra Danmark, og det mærkes også på den anderledes kultur, end man er vant til herhjemme. Folk er generelt rigtig åbne og lever desuden på en meget anderledes måde, end man typisk gør i Danmark. De har masser af spændende og anderledes traditioner, som du kan være med til at opleve. Hvem ved – måske du selv bringer nogle af traditionerne med hjem?

I Kenya taler de også mange forskellige sprog. Så det kan være, at du kan få en lille sprogtime i for eksempel swahili, som er meget udbredt i landet. Ellers taler de heldigvis også engelsk, så det skulle være til at kommunikere med mange kenyanere. Og så kan du jo altid lige fyre en sætning af på swahili.

Tag af sted med familien

Du kan sagtens tage på en safari i Kenya, hvor hele familien kan tage med. Der er nemlig noget at opleve for enhver. Og måske I så bare får noget forskelligt ud af turen, alt efter om man er barn, ung eller voksen. Og I kan snildt få rejseledere med på turen, som taler dansk. Det gør det også nemmere for såvel ung som gammel at forstå det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *