Bliv rejseklar med en tur til frisøren

gd3

Bliv klar til din næste rejse med flot nyt hår. At rejse er den ultimative selvforkælelse, så hvorfor ikke tage forkælelsen til næste niveau ved at tage af sted med nyklippet eller –farvet hår? Her kan du læse mere om, hvordan du kan finde den perfekte frisør i nærheden af dig til at skabe dit rejselook, og du kan også finde inspiration til, hvordan du får lækkert sommer- eller rejsehår. 

Tilfreds kunde

Find en frisør i nærheden

Vil du gerne finde en god frisør i nærheden af, hvor du bor, er den nemmeste måde at gøre det på at besøge Frisøroversigten.dk. Frisøroversigten er en hjemmeside, der har til formål at gøre det nemmere for dig at finde en frisør i dit lokalområde, som passer netop til dine ønsker og behov. På hjemmesiden kan du skrive dit postnummer eller navnet på byen, du bor i, i søgefeltet på startsiden. 

Du kan herefter klikke på det område, der svarer bedst til din bopæl. Nu kan du få et overblik over frisørsaloner i nærheden af dig, og du kan læse mere om den enkelte salon, og hvad de kan tilbyde. 

Det gør det altså nemt at finde en salon lige efter dit hoved – uanset om du er på udkig efter gode og budgetvenlige priser; en frisør, der er særligt god til toning og farvning af håret eller noget helt tredje.

Rejseforkælelse

At rejse er på mange måder selvforkælelse – hvad end, der er tale om en solferie med masser af timer spenderet på lækre sandstrande eller en storbyferie spækket med oplevelser og lækre restaurantbesøg. 

En rejse er et afbræk fra hverdagens rutiner, hvor man får lov til at prioritere sig selv og de ting, man godt kunne tænke sig at lave. Og vil du gerne forkæle dig selv ekstra meget, kan det altså være en rigtig lækker følelse af rejse af sted med velplejet hår, så du føler dig helt frisk og klar på nye eventyr. 

Har du planer om at rejse til et solrigt sted i verden, og ønsker du, at håret også skal se velplejet ud, når du kommer hjem igen, kan du investere i et produkt, der yder solbeskyttelse til håret – nøjagtig ligesom solcreme fungerer for huden.

Blond kvinde løber på strand

Lækkert sommerhår

Skal du på sommerferie eller bare på en tur til varmere himmelstrøg, kan du lade dette være inspirationen til dit nye hår. Få eksempelvis lækkert sommerhår med lyse reflekser, som havde solen allerede været på spil og afbleget håret med sine varme stråler, eller få klippet lette etager, der giver et friskt og let look. 

Du kan også vælge at følge trenden med farverigt hår, som har gjort sig gældende inden for de seneste år. Især pastelfarver er blevet populære. Prøv eksempelvis en lys rosa farve eller et let gyldent orange skær. Mulighederne er mange, men det kan være sjovt at lade sig inspirere af rejsens destination eller tema. 

Vil du gerne have farvet håret, kan det være en idé at vælge en frisør, der specialiserer sig netop i hårfarvning og toning, og som altså har særligt meget erfaring på området. De fleste frisører kan finde ud af at farve hår, men nogle har næsten gjort det til en kunstart. 

Vil du gerne forkæle dig selv særligt meget, kan du altså vælge en af disse frisører. Brug eksempelvis Frisøroversigten.dk til at finde frem til den helt rette frisør, som kan tilbyde netop det, du efterspørger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *