Hold din konkurrencehund i topform med kvalitetsfoder

gd3

Hundens kost spiller en rigtig stor rolle i dens liv. Det gælder både for dens fysiske udvikling, dens udseende og dens velvære. Det er særligt vigtigt, at hunden får en korrekt sammensat kost i opvæksten, men hele livet bør det tages meget seriøst. Har du en konkurrencehund eller en avlshund, som du rejser meget med til konkurrencer og udstillinger, så har det også en særlig betydning, at hunden kan præstere bedst muligt og fremtoner bedst muligt.

Hunde har brug for den rette sammensætning i foderet

En hund har brug for den rette sammensætning i kosten. Vores hunde stammer fra ulvene. De tilpassede sig de områder, som de bevægede sig rundt i. Når de nedlagde et byttedyr, så var hele byttet vigtigt for ulven, og så gjaldt det om at udnytte byttet så godt som muligt.

hunde-foder

Vores hundes tarmsystem og krop har brug for nogenlunde samme sammensætning, som de vilde ulve. Derfor er hunden på ingen måde dækket med de vigtige vitaminer, proteiner og mineraler, hvis du køber det billigste discountfoder fra supermarkedet. Prøv at vende posen om næste gang, du er der, og læg mærke til, hvor stor en del af foderet, der egentlig bare består af tomme kalorier i form af kornprodukter, og hvor lidt kød, der egentlig er i det. Nogle fodermærker går helt ned til 1 % kød i deres hundefoder for at holde prisen nede.

Vælg et kvalitetsfoder til din hund

Tager du derimod et kig på Acanas hundefoder, så får du et foder, hvor der er gjort meget op i, at hunden er dækket godt ind på alle fronter. Hos Acana går de ind for ”wholeprey” foder. De anvender derved så meget fra dyrene, som muligt.

  • Brusk og knogler tilfører hunden natrium, som styrker dens egne knogler.
  • Fiskeolie smører tarmsystemet og hjælper på fordøjelsen og optagelsen af de vigtige vitaminer.
  • Foderet er rig på sunde grøntsager og frugt
  • Foderet indeholder alle de urter, som hunde naturligt vil søge efter i naturen for at styrke organerne.
  • Gennem kvalitetskød i foderet får hunden de vigtige proteiner
  • Indvolde sikrer masser af vitaminer og mineraler i foderet

Ved at vælge et godt kvalitetsfoder, så får du en hund, der er veltilpas, med en flot og skinnende pels samt en hund, der har energi og mentalt overskud.

Få flere til at se din hjemmeside om din konkurrencehund eller avlshund

Har du en lille forretning i forbindelse med din hund – eksempelvis avl, så har du formentlig en hjemmeside, hvor man kan se mere om din hund. Vil du gerne have flere til at se din hjemmeside, så vil en oplagt mulighed være at investere i søgemaskineoptimering. Dette kan du få et professionelt firma til at hjælpe dig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *