Tag en weekendrejse og få ny energi

gd3

Mange af os, der trænger til ferie, går og spinker og sparer for at få råd til en uge i sol og varme. Samtidig prøver vi er regne ud, hvornår det er bedst at søge om ferie på arbejdet. Vi glemmer imidlertid, hvor meget godt en weekendtur eller to kan gøre, og hvor meget man kan få ud af et par dage væk fra alt det vi kender lidt for godt. 

vilde oplevelser

Lad batterierne op

En weekendtur kan faktisk være meget mere afslappende end en hel ferie. Her er der ikke så meget der skal planlægges, heller ikke så meget der skal pakkes. Faktisk kan du i de fleste tilfælde nøjes med et enkelt sæt skiftetøj i en rygsæk, og så lige de almindelige nødvendigheder. Husk at du sagtens kan planlægge to weekender væk hjemmefra, så du stadig undgår den stress, der ofte rammer os i weekenden, hvor vi ellers skulle forestille at slappe af. Der findes masser af forskellige muligheder for ferier, når du bare trænge til at komme lidt væk, alene eller måske sammen med din partner – se mere her.

Få en på opleveren

For nogle er det ikke det med at slappe af, der er et problem. Faktisk er det for mange et spørgsmål om, at der simpelthen ikke sker noget spændende i hverdagen. Også her kan en weekendtur gøre underværker. Mange af de ting vi planlægger at gøre, når vi er på ferie, tager jo essentielt ikke mere end en dag. Rejs afsted fredag, brug lørdag på noget du virkelig gerne vil, og tril hjemad igen i løbet af søndag. Det kan være steder du gerne vil se, eller noget relateret til dine egne hobbyer. Det kan endda være, at du bare trænger til at spise ægte italiensk, hvem ved. 

shoppingtur

Tag chancen for alternativ shopping

Endelig er weekendturen en god undskyldning for at få købt fødselsdagsgaver eller julegaver med hjem. På den ene side kan du finde nye, anderledes og spændende ting, når du rejser i andre lande. På den anden side kan du også rejse ud og købe helt almindelige ting til billigere priser. Vi ved f.eks. alle, at der er mange ting der koster mindre i Tyskland. I øjeblikket er den svenske krone også så svag, at det faktisk kan betale sig at tage et småt over grænsen østpå for at handle. Malmö er en skøn og hyggelig by med masser af julestemning, så det er måske slet ikke en dårlig idé!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *