Drømmer du om en safaritur til Sydafrikas savanne?

gd3

Badeferier og storbyferier er noget de fleste mennesker har oplevet, eller i hvert fald oplever, på et tidspunkt i deres liv. Men en safariferie, det er ikke alle og enhver der oplever det. 

På en safari, får man lov, at se dyrene helt tæt på i deres egne naturlige omgivelser. De er ikke spærret inde i et bur og de er ikke vant til at få serveret deres mad af dyrepassere. Nej på en safari, der er det vilde dyr i deres naturlige omgivelser, du får lov at opleve. Det er en ret så fantastisk oplevelse. 

elefantflok ved vandhullet

Hvor kan man opleve en safari? 

Hvis du vil på safari, så er det Afrika du skal tage til. Der er mulighed for safari ferie  flere steder i Afrika, men specielt Sydafrika byder på nogle helt unikke oplevelser. Du kan opleve en storslået natur, som du ikke finder noget lignende andre steder. 

Du kan opleve utrolige næsehorn, se løverne ligge og slappe af i solen. Store flokke af zebraer og gazeller. Du kan opleve et rigt og vildt dyreliv. Som bare ikke findes på denne side af kloden. Se en flodhest ligge i vandet, oplev en panter slange sig i et træ. Se en giraf strække sin lange, smukke hals for, at nå de øverste blade. Måske du endda ser en flok elefanter, på vej til vandhullet. 

Alt dette kan du opleve med en safaritur med Mpala. Hvis du vil se flere eksempler på ting du kan opleve med Mpala som holder til i Sydafrika og tilbyder nogle vidunderlige safari oplevelser på den sydafrikanske savanne. 

leopard i træ

Det praktiske du skal vide, inden turen går til Sydafrika 

Du kan rejse til Sydafrika hele året og stadig opleve et fantastisk dyreliv. Der er ikke regntid i Sydafrika og der er ingen dyr der trækker sig væk fra savannen. Du kan derfor planlægge din safaritur på lige præcis det tidspunkt af året, hvor det passer dig bedst. 

Når du rejser til Sydafrika på safari, skal du huske, at have drikkepenge med. Dette er nemlig en stor del af befolkningens indtjeningskilde. Det anbefales at man giver mellem 10 og 15% i drikkepenge på en restaurant. Valutaen i Sydafrika hedder rand og er væsentligt lavere end vores valutaer her i vesten. Du får derfor meget for pengene på din safari. 

Flybilletter til Sydafrika kan være ret omkostningstunge, men til gengæld koster det ikke ret meget, at leve på den side af kloden. Det er også en rigtig god idé, at sørge for at have masser af ekstra batterier eller en power bank med på turen. Det er så ærgerligt, at gå tør for strøm midt på savannen og ikke kunne tage billeder, af alle de ting du oplever. 

Du skal derudover også huske, at tjekke om dit pas er gyldigt mindst seks måneder fra afrejsetidspunktet. Skal du være i Afrika i længere end tre måneder, så skal du have lavet et visum, før du kan rejse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *