Kickstart din sundere livsstil – på 3 forskellige budgetter

gd3

Selvom de fleste af os ønsker et sundere liv, kan det være svært at ændre gamle vaner og gøre noget ved det. Her er tre forslag til at få dig i gang, uanset hvor stort dit budget, din ekstra plads i hjemmet, eller din rejselyst er.

Brug det du har til rådighed

Den billige og ligetil løsning er at kigge dig omkring i dit hjem. Find en plads på gulvet hvor du kan lægge en måtte, et tæppe eller lignende, uden det ligger i vejen for de øvrige i familien. Find en stol eller skammel som kan bruges til at lave øvelser med. Fyld et par vandflasker med vand, sand, eller småsten, for at lave dine egne håndvægte. På den måde har du allerede dit eget fitness-hjørne indrettet og så er det bare at søge løs på nettet efter de mange hjemme-træningsvideoer som er til rådighed.

Invester i udstyr

Hvis der er mere plads i budgettet og i hjemmet, er det også en mulighed at investere i noget mere professionelt træningsudstyr. Her kan der være tale om alt fra en fitnessbold til en større maskine, for eksempel et løbebånd. Det er dog ikke helt uvæsentligt hvilket løbebånd du vælger, og her kan Loebebaandsguiden.dk være en hjælp for dig. Fordelen ved at investere penge i din hjemmetræning, er at det for mange mennesker forpligter mere end et tæppe i hjørnet, da man ikke vil lade de investerede penge gå til spilde.

Vælg en aktiv ferie

Skal der mere til for at få dig motiveret, kan en sportsrejse være løsningen. Det kræver ganske vist en anden prioritering og en ændring i tankegangen ”jeg tager på ferie for at slappe af”. Men hvis der er råd til en sådan rejse, kan det virkelig være begyndelsen på et helt andet forhold til det at bevæge sig. Der er både mulighed for at se skøn natur, få et indblik i andre kulturers sportsgrene, styrke venskabet til dem du rejser med, og prøve dine egne grænser af. Måske finder du en sportsgren som du bliver så vild med, at du bare må fortsætte når du er hjemme igen. På denne side kan du få mere inspiration til din næste rejse, uanset om du går all in på sport, eller der også skal være plads til afslapning.

Flyrejse

Tag første skridt mod din nye livsstil med det samme – du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *