De bedste feriedestinationer til dig der elsker at fiske

gd3

Fiskeri er en interesse, som både unge og gamle nyder godt af både på åbent hav, ved søer og ved skønne løbende floder. Men for mange fiskeentusiaster er det en hobby der til hverdag kun kan nydes et par timer ad gangen og højst en dag af gangen. Derfor er der mange lystfiskere der drømmer om en ferie hvor de kan fiske lige så meget de vil. Hvorfor ikke kombinere din hobby med din ferie? Vælg en feriedestination som du kan nyde med din familie eller venner, på samme tid som du kan svinge fiskestangen og få fisket mere end nogensinde før. Du vil få en skøn oplevelse og med sikkerhed fange noget du aldrig ville kunne i de danske farvande.

 

Du kan pakke dit eget fiskegrej med alt det udstyr du elsker at bruge. Hvad end du fiske med krog eller fisker med magnet, kan du nyde lystfisker-livet til fulde. Nogle destinationer vil også tilbyde ekstra udstyr som er godt til de forskellige områder.

 

2 gode feriedestinationer for en lystfisker.

 

  1. England er skøn for en lystfisker

 

Det Forenede Kongerige er omgivet af hav- og ferskvandsfiskeri og det er desuden hjemstedet for det berømte laksefiskeri i Skotland. Dette gør at mange elsker at tilbringe ekstra tid med fiskeri her.

 

Karpe og havkat kan fanges ved Storbritanniens største fiskeri sted, Monk Lakes i Kent, i det sydøstlige af England. De har også udstyr til alle fiskeri niveauer. Dernæst er der også Lake District i det nordøstlige af England, her får man et fristed ved sø- og flodfiskeri, hvor sorter af ørred og laks kan fanges.

 

  1. Funchal Madeira i Portugal er for hele familien

 

I Madeira kan man være heldig at kunne skønt og behageligt vejr næsten hele året rundt, og det omkringliggende farvande i Atlanterhavet medfører forskellige sorter af hajer og store havdyr. Det er i den grad en destination som både kan nyde på en lækker afslappende ferie og en masse fisketure.

 

På vej ud fra havnene på hele øen, kan man være heldig at spotte en Blue Marlin som bedst fanges ved bredden af ​​Madeira, Spanien, Portugal og Gran Canaria i sommermånederne og Hammerhajer du kan man få på krogen fra maj til oktober. Det vil altså sige, at du med ro i sindet, kan rejse uden for den traditionelle sommersæson. De erfarne kaptajner der er ombord på skibene vil sikre, at din rejse er umagen værd. De giver dig topudstyr til at fiske med og sejler de mest livlige fisketure ud til havet.

fiskeri med magnet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *