Rejs alene med den, du holder mest af

gd3

At rejse alene er en helt speciel oplevelse, der ofte ender ud med, at du faktisk bliver mere social, end du ellers ville have været. Har du allerede en at dele din rejse med, vil i derimod ofte fokusere jeres tid og energi på hinanden. En rejse med din kæreste, forlovede, eller partner kan derfor være en af de mest romantiske og intime oplevelser i jeres forhold, og så absolut ikke noget i må snyde jer selv for.

Nyd at være to

En rejse alene med kæresten er den mest fantastiske måde at lære hinanden at kende på. I vil se helt nye sider af hinanden, og have både tid og plads til at udforske alting sammen. Sørg for at tage på eventyr sammen i løbet af dagen og få det meste ud af rejsen. I skal for en gangs skyld ikke tage hensyn til andre end jer selv, og i kan gøre det, i allermest har lyst til.

kærlighed

Er du derimod afsted med din faste partner, er det den perfekte mulighed for, at være alene sammen hver eneste dag, uden alle de daglige gøremål kommer i vejen for jer. Arbejde og indkøbssedler skiftes ud med eventyr og fremmed valuta, mens opvask og tøjvask skiftes ud med romantik og alenetid. Find noget nyt i kan opleve sammen, som i aldrig har prøvet før. Se et helt nyt sted, eller prøv en helt ny aktivitet. I kan også forberede jer hjemmefra på en side som Lovebuddy.dk og skrue lidt ekstra op for temperaturen på hotelværelset, når mørket falder på.

Find hinanden igen

En rejse alene sammen kan også være tiltrængt, hvis arbejdet eller familien kommer til at fylde så meget, at i næsten ikke har tid til hinanden. En halv weekend sammen, hvor der ikke er ethundredetusind ting i skal nå, er slet ikke det samme som en uge væk fra det hele. Giv jer selv tid til at finde tilbage til hinanden på ferien, og mange af dagligdagens små problemer og skænderier vil blive løst hurtigere, eller forsvinde helt af sig selv.

Har i været igennem en lidt hård periode, eller oplevet noget svært sammen, er det endnu mere vigtigt ikke at glemme hinanden. Tag et sted hen, hvor i får fred og ro, men også har mulighed for at tage på små eventyr. Lad være med at planlægge det store, da i måske netop bare har brug for lidt alenetid bare jer to.

kærester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *