4 gode grunde til at bruge sommerferien i Danmark

gd3

Skal sommerferien planlægges, men ved ud endnu ikke, hvor turen skal gå hen? Har du overvejet at bruge sommerferien i Danmark i år? Hvis ikke, så er der faktisk rigtig mange gode grunde til at overveje at gøre det. Her får du fire af de bedste grunde.

1) Det er børnevenligt

Har du prøvet at rejse med børn før, ved du sikkert, hvordan lange rejsetider kan blive endnu mere hektisk og udmattende, når man har børn med om bord. Med en ferie i Danmark, får du ikke alene en ferie med væsentligt kortere rejsetid, du får også en ferie, hvor der er rigtig mange muligheder for at tilgodese børnene undervejs. I Danmark har vi nemlig rigtig mange gode oplevelser for børn spredt ud over landekortet, og dine børn vil med garanti takke dig for ikke at skulle sidde stille i et fly i timevis.

fyrtårn

2) Det skåner budgettet

En sommerferie i Danmark er også en budgetvenlig ferie. Du kan spare både flybilletter, og bestiller du i god tid, er der også enormt mange muligheder for at finde overnatning rundt om i landet til en rigtig god pris. Vil du gerne skåne budgettet lidt i år, kan en sommerferie i Danmark derfor være et rigtig godt valg.

3) Danmark gemmer på mange unikke oplevelser

Selvom Danmark er et lille land, er det faktisk meget alsidigt, hvad angår typer af oplevelser. Her i landet har vi både skønne sandstrande, unikke kulturelle oplevelser, gode muligheder for en ferie i byen og ikke mindst kulinariske oplevelser i intet mindre end verdensklasse – hvad mere kan du ønske dig af en ferie? Og så er det kun et plus, at der kun er et par timers rejsetid fra den ene ende af landet til den anden. Med andre ord får du altså muligheden for et enormt alsidigt spektrum af oplevelser på meget lidt plads – en egenskab som kun de færreste andre lande kan hamle op med.

4) Det er godt for klimaet

Vores klima fylder fortsat mere på dagsordenen, fordi det som tiden går bliver vigtigere og vigtigere, at vi tænker bæredygtighed og hensyn til klimaet ind i vores daglige rutiner. Hvorfor ikke også tænke dette hensyn ind i din sommerferie? Vælger du en ferie i Danmark, mindsker du dit aftryk på klimaet ganske betydeligt set i relation til eksempelvis en charterferie i fly. Vil du gerne tænke i bæredygtighed, er en sommerferie i Danmark altså også det rigtige valg.

eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *