Kom ud som en bedre person efter hovedbundsmassage

gd3

For rigtig mange mennesker er der især én fordel ved at gå til frisøren. Selvfølgelig får du klippet dit hår og får måske endda et nyt look. For mange er højepunktet dog ofte når man får vasket håret. Får når man får vasket håret får man samtidig en hovedbundsmassage, som er fantastisk for den der modtager den. Ved at finde en god massageklinik et sted i indre by kan du få denne type af massage i meget længere tid. En hovedbundsmassage er nemlig fokus på din hovedbund i rigtig lang tid. Der er ingen tvivl om, at du vil forlade massageklinikken som et helt nyt og gladere menneske.

En hovedbundsmassage rammer nogle zoner

En af de mange grunde til, at hovedbundsmassage er så godt for dig er, at man går ind og rammer nogle helt særlige punkter. De fleste har nok hørt om zoneterapi. En hovedbundsmassage kan lidt forsimplet godt forklares som en form for zoneterapi. Man går nemlig ind og mærker på særlige zoner i hovedbunden. Det vil gøre, at hovedbunden bliver trykket godt igennem og det i sig selv er en skøn ting.

Afhjælp hovedpine og smerter med hovedbundsmassage

Alle mennesker er vidt forskellige og derfor er der selvfølgelig også vidt forskellige tilgange til hvad der virker når det kommer til afhjælpning af smerter og spændinger. For nogle er en hovedbundsmassage med til at gøre, at man har det bedre i kroppen generelt. Der er også nogle, der føler, at de har færre anfald af hovedpine når de får hovedbundsmassage. Mange der lider af migræne går faktisk specifikt ind og får en hovedbundsmassage når de har rigtig ondt. At trykke på hovedet de rigtige steder kan gøre, at man får det meget bedre.

Nervereceptorer stimuleres med hovedbundsmassage

Vi går alle sammen rundt med en lang række nervereceptorer. De bliver stimuleret når man får hovedbundsmassage. Og netop fra hovedbunden er der mange nervereceptorer, hvorfor netop dette sted er med til at gøre, at man får det bedre i resten af kroppen også. Der findes forskellige sensoriske veje, som går gennem hele kroppen. Ved at få massage i hovedbunden er man med til at sende følsomme impulser helt fra hovedbunden og ned til ens tæer. Det er med til, at hele kroppen generelt er mere glad og mere frisk. Du kan fortsætte hovedbundsmassagen derhjemme ved dagligt at trykke dig selv på hovedbunden forskellige steder. Det er der mange, der føler stor glæde ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *