Konfirmation – Hvad er budgettet?

gd3

Det er en dyr affære, når konfirmationsalderen rammer og den store dag skal fejres. Der er mange store poster på budgettet og ikke mindst, når det kommer til den hvide kjole, der skal bæres i kirken.

Her finder du tre gode bud på, hvordan du finder den helt perfekte konfirmationskjole til dit budget. Det behøver nemlig ikke at se billigt ud, bare fordi det ikke har kostet en bondegård. Læs med og se, hvordan din konfirmand kommer til at skinne på sin store dag – uden at du overskrider budgettet.

Konfirmation på budget

Det er ikke alle, der har muligheden for at bruge det beløb, det koster at få fingrene i de kjoler, der udstilles i butikkerne, men det betyder bestemt ikke, at din datter behøver at nøjes med noget, der ikke lever op til hendes drømme. Den store fordel ved konfirmationskjoler er, at de kun bruges en enkelt dag og så pakkes væk. Derfor er der et kæmpe marked for second hand kjoler til yderst fordelagtige priser. Ved at være vågen og holde øje med de store portaler på nettet kan du finde en kjole, der passer perfekt til din konfirmand og slippe afsted med at betale en fraktion af den pris den ville koste i en butik – og så kan du endda sælge den videre igen, når dagen er slut.

Bibel

Konfirmation midt imellem

Der er rigtig mange muligheder for at finde sjove, unikke og perfekte kjoler, også selv om dit budget ikke ligger i den helt høje ende. Drømmer din datter om en kjole af den fantastiske slags, kan du sagtens være heldig at finde noget helt vidunderlige i de almindelige high street butikker. Især i månederne op til konfirmationssæsonen vil du opleve, at der popper en vifte af smukke, hvide kjoler op i stort set alle de større tøjbutikker, og du kan sagtens finde en, der ikke koster den bondegård, den ellers ser ud til.

Vær vågen og hold øje med, hvad der dukker op i løbet af det tidlige forår, så finder du hurtigt den kjole din datter drømmer om og gør hendes dag helt perfekt!

Mangler du inspiration til festen, blåmandag og gaver til konfirmanden, så kan du finde en række gode tips og ideer på konfirmationsnyt.dk

Konfirmation for fuld hammer

Skal der fuld skrald på dagen, kræver det også fuld skrald på kjolen. Har du besluttet, at der ikke skal spares på noget, så har du frit valg på alle hylder og kan virkelig lade din datter slå sig løs. Men husk, at dyrere ikke altid betyder bedre eller smukkere.

konfirmation

Du kan sagtens finde kjoler, der koster flere tusind kroner, og er det det I ønsker, så hold jer ikke tilbage, men fordi kjolen kun skal bruges en dag, kan de ekstra penge måske bruges til gaven eller festen i stedet.

Lige meget hvad du vælger, så kan du være helt sikker på, at den helt rigtige kjole kommer til at være en af de ting din datter husker. Find flere gode ideer og tips til kjolen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *