Sørg for din hund mens du er på ferie

gd3

Alle hundeejere går meget op i, at deres firbenede ven har det så godt som muligt. Derfor er det nødvendigt at give hunden det, som den har behov for. Det nytter ikke noget at du køber billig discount foder til hunden, da det ikke vil opfylde dens basale behov. Kvalitetsfoder er man nødt til at give nogle flere penge for. Gilpa hundefoder er yderst populært på det danske marked, og findes til fornuftige priser. Dette gør, at alle hundeejere burde have råd til at købe et foder af god kvalitet. På https://nordisk-hundeudstyr.dk/ kan du læse noget mere om foderet.

Det indeholder foderet:

Gilpa hundefoder er både for store og små hunde, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at købe foderet. Hovedingrediensen er protein, da hunden oprindeligt er et kødædende dyr. Kylling plejer at være hovedingrediensen, da kunder giver positiv feedback på denne proteinkilde. Alt foder er tilpasset den enkelte hund og dens livsstadie. Det vil sige, at der er taget højde for hvalpe, voksne hunde og senior hunde. På denne måde sikrer man sig, at de får den rette energi og bliver dækket på fronter. Senior hunde har f.eks. brug for mere glukosamin i foderet, så leddene får ekstra støtte og vedligeholdelse.

bulldog

Hvad synes andre:

Når man læser om andre hundeejers anmeldelser, så er der udelukkende ros at komme efter. Hundene spiser generelt foderet med største velbehag, og hundeejere kan godt mærke en effekt på deres hund, hvis de er gået fra et mindre godt foder til et kvalitetsfoder. Gilpa mærket bliver ofte anbefalet til andre, hvilket er en af grundene til, at der bliver solgt så mange sække på det danske marked.

Efterspørgslen stiger:

Danmark har solgt hundefoderet i over 25 år, og denne udvikling fortsætter, da der netop kommer en større og større efterspørgsel på det. Der kommer løbende nye fodervarianter på markedet således, at producenten kan finde ud af hvad kunderne gerne vil have. Der bliver lavet mange foderstofanalyser inden et produkt kommer på markedet. På denne måde er man sikker på, at et foder indeholder den rette mængde af forskelige indholdsstoffer. Tjek det store marked ud, så du kan købe dit nye hundefoder allerede i dag.

hundefoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *