Tag på biltur med vennerne

gd3

Glæder du dig helt vildt til den store biltur du og vennerne skal ud på, eller kunne du bare godt tænke dig at arrangere en? Her er der nogle hurtigt gode råd til nogle ting som du bør overveje, før du tager afsted.

bilist

 

Husk sikkerheden 

Når du kører rundt ude på de danske veje, så er det altid vigtigt at huske en god sikkerhed. Det gælder som sådan uanset om du skal ud på den store årlige køretur eller om du bare lige skal et smut ned forbi købmanden og hente en liter mælk. 

Det er altid en god ide at sørge for at du opfører dig sikkert på vejene og at bilen er i god stand, så der ikke pludselig sker nogle uheld. Og hvad sker der så hvis du pludselig kommer ud for et uheld eller at bilen simpelthen bare bryder sammen? Ja, så ringer du efter noget vejhjælp

Det er altid en god ide at være skrevet op til noget vejhjælp, så man er sikker på, at man altid har et sted at ringe hen, når bilen bryder sammen ude på en øde landevej. Med vejhjælp kan du altid køre rundt vel vidende, at hvis uheldet virkelig er ude og dækket punkterer eller motoren bryder sammen, så kan du altid få noget hjælp. 

Der er ikke noget som et punkteret dæk, der kan spolerer den gode køretur med venner. Så sørg for at have dette i orden, før i tager afsted.

fodbold

Hav en destination

Når du skal ud på den helt store køretur, så er det en god ide også lige at have en destination. Det kan nogle gange være sjovt bare at smøre en stor madpakke og så tage ud i det blå, men nogle gange kan det også være sjovt at have et endemål. 

Tysklands Bundesliga kunne for eksempel være et rigtig sjovt endemål for en hel fantastisk biltur med vennerne. Måske i gerne vil starte oplevelsen ud med at køre en tur rundt i de gode danske omgivelser og så runde den af med en god omgang fodbold og tyske øl? Det ville i hvert fald gøre turen noget uforglemmelig og måske det endda kunne blive til en god tradition, som skal gentages næste år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *