3 ting du bør investere i inden din backpackerrejse

gd3

Det kan være lidt overvældende at skulle igang med at pakke. Især hvis man mangler halvdelen af de ting, der står på pakkelisten. Alt afhængig af hvor du skal hen, skal du have forskellige ting med. Der er stor forskel på om det er en vandretur i bjergene eller afslapning på stranden. Som backpacker oplever man ofte begge dele. Derfor kommer vi med 3 gode idéer til, hvad du bør investere i inden din rejse. 

Kvinde kigger på flyoversigt

Småtingene

Der kan være rigtig mange småting, du skal have fat i, hvis du skal på en storslået backpackerrejse. Solcreme, tandpasta, opladere – listen er lang! Derfor er det rigtig smart at skrive alle disse småting ned. Udover de almene småting, kan du dog med fordel også investere i en nøglering. En spøjs ting at foreslå, tænker du måske, men hvis du har en nøglering i din nøglen er den meget lettere at finde i tasken. På den måde slipper du for at skulle stå og rode hele din taske igennem, hver gang du skal finde nøglen til din hængelås eller hvad du ellers nu måtte have brug for. En rigtig smart idé til den, der er lidt glemsom og forvirret. 

Ordentlig opbevaring

Det ligger næsten til højrebenet, at det er en nødvendighed at have ordentlig opbevaring. Først og fremmest bør man afsætte tid og tålmodighed til at finde den helt rigtig rygsæk, man skal have med. Tænk på den, som din trofaste følgesvend de næste mange måneder – I skal derfor kunne enes! 

Dernæst er det dog anbefalesværdigt at investere i rumdelere til at putte ned i rygsækken. Med disse kan du opdele dit tøj, så det ikke bare bliver kastet hulter til bulter rundt i rygsækken. Det skaber mere overblik og faktisk også plads!

Mand på løbebånd

Inden du skal afsted

Det kan være hårdt at være backpacker, og derfor bør du inden, du tager afsted, afsætte noget tid til træning. Det kræver ikke meget. Men at holde sin krop vedlige, vil du helt sikkert være glad for i længden. En kort tur på løbebåndet eller en halv times gåtur kan nok klare det. Men skal du mere fysisk krævende trekkingture vil det være en rigtig god idé at undersøge, hvor højt fysisk niveau, det kræver – så du er sikker på, at det er noget, du kan gennemføre. Invester derfor i et løbebånd, hvis du trænger til at komme i bedre form – eller måske bare et fitness abonnement. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *