Tre billige måder at rejse på

gd3

Dette indhold er sponsoreret

“Hvis bare bankbogen var lidt større…”. Sådan lyder det nok for mange danskere, når det kommer til at rejse ud i verden. For som folkefærd er vi danskere utroligt glade for at rejse, men desværre kan det også være ret dyrt, hvis du skal betale for både transport, overnatning og forplejning. Der findes dog flere billige måder at rejse og opleve på. Ikke alle er med lige så stor kontrol og planlægning, men ikke desto mindre, præsenterer vi dig hermed for tre billige måder at rejse på.

Afbudsrejser

For både enkeltpersoner og par kan det ofte godt lade sig gøre at finde nogle billige afbudsrejser med kort varsel. Udvalget på destinationen er noget tilfældigt, men til gengæld er prisen ofte langt lavere end for dem der har betalt flere måneder i forvejen. Selvom afbudsrejser med kort varsel for nogle kan fremkomme unødvendigt stressende, er markedet for enkeltpersoner og par som bevidst søger afbudsrejser blevet større og større. Flere ser således på uvisheden om feriens destination som spændende, hvor de sparede penge på ferien efterfølgende kan bruges på oplevelser på destinationen. Har du is i maven og fri mellem jul og nytår, kan du overveje om ikke du skulle prøve at finde dig en afbudsrejse allerede her i julen.

Tommel ned gennem europa

Hitchhiking eller tomlen som det også kaldes, var før i tiden meget populært. Det røg dog af mode igen, for langsomt at være på vej tilbage. Både blandt voksne og unge, er antallet af personer der satser på tilfældige bilisters venlighed steget, når det kommer til at få et lift sydpå. Udstyret med en rygsæk med en liggeunderlag, skiftetøj, et lille telt og andet brugbar grej, er det i dag ikke et uvant syn at se danskere stå med skilte ved indkørslen til motorvejen, for at få et lift ned gennem europa. At hitchhike er en noget mere tidskrævende rejseform en at flyve eller køre selv. Ligeledes er det ikke så nemt at hitchhike med børn eller i store grupper. Som enkeltpersoner eller par med en god lang sommerferie, kan det dog sagtens lade sig gøre, hvor rejsen også nemt kan ende med at blive en oplevelse i sig selv.

Book dig ind hos lokale

Flere og flere er begyndt bare at bestille en flybillet til en selvvalgt destination. Herfra ordner de alt selv – uden hjælp fra rejseselskaberne. At rejse kan nemlig sagtens gøres noget billigere end hos rejseselskaberne, hvis ikke I er bange for at tage nogle chancer og selv lægge noget arbejde i det. Gennem services som Airbnb kan I for eksempel sagtens finde billigere overnatning hos de lokale, ligesom I kan lade jer inspirere af de lokales, og søge mod mere lokale spisesteder, hvis i er på ferie i syden eller østen. Ofte kender de flere tips og tricks til, hvordan i lever billigere her. Tricks som de sikkert gerne deler med jer, hvis blot i spørger pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *