Planlæg en eventyrlig rejse til en europæisk storby

gd3

I er ved at være der, hvor i efterhånden har snakket længe om at tage ud og rejse sammen, men længere end bare snakken er det dog ikke kommet – desværre. Ideen om at rejse ud og opleve verden sammen er yderst tiltrækkende for mange, og det er derfor heller ikke overraskende, men det kan være svært at finde ud af hvor man skal tage til, især hvis det er første gang, man skal afsted med sin bedre halvdel.

Der er mange spændende steder at rejse hen blot i Europa, og ofte tager det ikke lang tid at komme hverken frem eller tilbage.

Måske er I interesseret i et par parisiske dage?

Frankrig er et sikkert valg altid, og særligt Paris er en by, der er værd at besøge, hvis ikke I har været der – og et ekstra besøg værd, hvis I har. Med en forlænget weekend i Paris  kan I få et hurtigt afbræk fra hverdagen, vandre de parisiske gader, spise lækker mad, og nyde hinandens selskab blandt smukke, historiske bygninger.

Overvej de mere oversete destinationer

Paris er et populært valg, så hvis I gerne vil rejse i højsæsonen, men vil undgå alt for mange turister, så kan det være værd at se nærmere på nogle af de mindre europæiske byer. Eller I kan kaste blikket mod Østeuropa, hvor der er nogle flotte historiske byer, der uden tvivl er et besøg værd.

Der er eksempelvis Krakow i Polen, Riga i Letland og Beograd i Serbien. Der kan også være penge at spare ved at vælge mindre besøgte byer, og ferien kan derfor måske vare længere. I kan være sikre på, at der vil være nok at se, og I kan samtidigt blive klogere på flere kapitler af Europas historie.

Hvis I stadig er på bar bund, så overvej hvad I vægter højest. Skal det være varmt? Skal der være kulturelle og historiske oplevelser? God mad? Billige hoteller? Det kan gøre det nemmere at vælge den helt perfekte rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *