Det skal du huske hvis du gerne vil have en hund

gd3

Hvis du gerne vil have en hund som en del af dit hjem og dit liv, er der nogle ting der er vigtige at huske for dig som fremtidig hundeejer. Et eje en hund er et stort ansvar, men også en stor glæde, om du gerne vil have en hund til dig selv, til dig i dit forhold, eller til din familie. Måske dine børn har plaget dig efter en hund, eller måske du bare gerne vil have en hund som en skøn og dejlig del af dit liv – lige meget hvad er det et stort ansvar, men også en stor glæde, at eje en hund. Her er nogle af de ting der kunne være vigtig at tage i betragtning når du skal anskaffe dig en hund – og når du skal anskaffe udstyr fra canem.

Husk at købe det rigtige foder – Køb det hos Canem

Godt foder er afgørende for din hund. Der er mange slags foder, og mange mærker. Du kan f.eks. køber foder hos Canem. Med foder fra Canem er du sikker på at din hund for alle de næringsstoffer, vitaminer og kalorier den har brug for fra naturens side. I den frie natur ville en hund få en varieret kost, og det er vigtigt at det foder du købe afspejle din hunds naturlige behov.

Der findes mange slags foder, der er inddelt i kvalitet og aldersgrupper. Nogle hunde får også flere slags foder, så alle behov er dækket. Særligt ældre hunde kan have behov for specielt foder, og kan have særlige behov. Hvis du skal have en hund som hvalp, skal du være opmærksom på at købe foder der er lavet specielt til hvalpe. Det kan være en stor fordel for din hvalp at modtage netop dette foder. Foder kommer også i varianter til voksne og senior hunde, der er lavet specifikt til ældre hundes behov. Nogle hunde får også f.eks. yoghurt med i kosten, for at stimulerer mavesyren.

Hunde kræver regelmæssig motion

Ud over godt foder fra f.eks. Canem, er motion også en vigtig del af alle hundes liv. Hvis du skal have en hund, er det vigtigt at du er ops på at gå og løbe turer med dem, for alle hunde har brug for motion. Hvis du har børn, kan dette også være en god mulighed for at lære dine børn om ansvar og pligter, da de også kan gå turer med jeres hund. Det er vigtigt at tænke på hvilken slags hund du ønsker, da der også her er stor variation for hvor meget motion en hund har behov. En hund der er avlet til at være slædehund har f.eks. brug for virkelig meget motion, hvorimod andre hunderacer, afhængig af racen, kan klare sig med mindre motion. Små hunde har normalt behov for mindre motion end store hunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *