Tid til sommer og sol? Brug tiden i naturen

gd3

Sommeren venter lige forude, og for mange danske familier betyder det også, at der er en sommerferie, som skal planlægges. For ungerne skal underholdes i de uger, hvor skolen holder ferie – men hvordan kommer man så bedst ud af den situation som forældre? Der er mange muligheder at vælge imellem. Nogle vælger at kaste blikket mod en tur til udlandet, mens andre gerne vil nyde den danske sommernatur, mens den er bedst.

 

En kortere eller længere tur ud i naturen

For der er bare noget helt specielt over den danske natur, når sommeren brænder over os. Måske er det de lange og lune sommeraftener, hvor hele familien samles i nogle gode telte for at overnatte i det fri. Måske er det følelsen af at komme helt tæt på naturen for virkelig at få koblet af i en ellers travl hverdag.

 

Du og hele din familie kan både vælge de lange gode oplevelser i naturen, eller I kan bruge en enkelt dag eller to. Der er ikke ét rigtigt svar på, hvordan I skal bruge sommerferien i hinandens selskab. Men der er ingen tvivl om, at en tur ud i naturen vil gå rent ind hos de fleste.

 

Hav godt styr på det gode udstyr

Ender I med at beslutte jer for at bruge en dag eller to – eller måske endnu mere – under åben himmel, så er det en god idé først og fremmest at sikre jer, at I har godt styr på udstyret. Der er ingen tvivl om, at der er stor forskel på at bruge tiden hjemme inden for husets fire solide mure og det at være under nattehimlen. Men med god forberedelse kan alt lade sig gøre – og blive en stor succes.

 

Den danske sommer og den danske natur – en god kombination

Når I sidder i jeres telte og nyder hinandens selskab og den imponerende danske natur, så er det også i erkendelse af, at det nærmest er svært at finde noget bedre i lige netop det øjeblik. Den danske sommer er fantastisk i sig selv, men at kunne kombinere dette med at hive et telt med under armen og bruge en smule tid i naturen er en helt unik følelse.

 

Du kan med god grund overveje, om en kortere eller længere tur ud i naturen ikke er rigtig god løsning for jer, når kalenderen begynder at skrive sommerferie for hele familien.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *