Besøg Vesterhavet i din sommerferie

gd3

Nu er der ikke lang tid til sommerferien, og mange er begyndt at planlægge, hvad de skal lave og hvor de skal hen. Nogle tager til udlandet og andre bliver herhjemme. Hvis du er en af dem, der gerne vil holde sommerferie i Danmark, får du her tre fantastiske steder, der er værd at besøge.

Vesterhavet

Vestjylland er en meget undervurderet del af Danmark, og der er virkelig smukt – især om sommeren. Der er de fineste og smukkeste strande, som du helt sikkert kan bruge mange dage på. Du kan her tage en overnatning Vesterhavet og nyde flere skønne dage ved vandet. Der er også mange dejlige restauranter, og hvis du er til fisk, er det friskfanget og virkelig god kvalitet. Der er også mange fine mindre byer med hyggelige butikker og gågader.

Skagen

Skagen er altid en populær destination – især i uge 29. Her kommer der masser af mennesker, nogle i deres store både og andre for at nyde byen, stemningen og feste og hygge sig. Du kan selvfølgelig tage til Skagen lige den uge der passer dig, og der er altid rigtig hyggeligt og en masse fine butikker og gode restauranter i de hyggelige gågader. Her er stranden også god, og du kan tage et smut ud på grenen og stå i toppen af Danmark.

Gilleleje

Hvis turen skal gå til Sjælland i stedet for Jylland, er Gilleje et rigtig godt bud. Gilleleje er lokaliseret på Nordsjælland, og ligger som de andre byer også ved vandet. Her er der også både strand og havn. Havnen er fyldt med fiskekuttere og lystsejlere, og stemningen er altid god. Ved kulturhavnen er der flere kulturelle begivenheder, og du kan besøge mange gode restauranter, cafeer og butikker. Der ligger sågar også en biograf og et par museer – så der er masser af ting at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *