Rejser til Gardasøen

gd3

Gardasøen har længe været et meget populært rejsemål ved Gardasøen, og hvert år rejser rigtig mange danskere til Italiens største sø. Gardasøen ligger i Norditalienske, ca. 15 timer i bil fra Danmarks grænse.

Ferie i Malcesine

Byen Malcesine ligger i den nordlige ende af Gardasøen ved foden af bjerget Monde Baldo. I Malcesine er der noget for hele familien. Der er mange muligheder for bolig i og omkring byen. Camping, lejligheder og hotelværelser. Der er flere strande i Malcesine, dog kan i med fordel bruge badesko, da de fleste strande ved Gardasøen har sten bund.

Hvis i gerne vil være lidt aktive på jeres ferie er der også mange muligheder her. I kan prøve forskellige vandsports, i kan spille beachvolley eller fodbold, eller i kan springe på cyklerne og cykle op af bjerget, eller langs søens bred.

Hvis i gerne vil ud og spise er der også masser af muligheder i Malcesine. Der er rigtig mange lækre restauranter, både inde i midtbyen, og langs vandet. Her kan i nyde alle Italiens specialiteter, vin, ost, pizza, pasta osv.

Italiensk is er også meget populært, og i Malcesine kommer du ikke til at mangle is. Der er flere is butikker rundt omkring i byen der sælger lækker italiensk is med masser af smagsvarianter som chokolade, jordbær, citron, pistacie, lakrids osv.

Limone – citronbyen

Limone ligger overfor Malcesine, på den anden side af søen. I stedet for at kører rundt om søen og gennem byen Garda, kan i tage en af turistbådene der sejler fra Malcesine til Limone flere gange om dagen. Limone, som betyder citron på Italiensk, og er en smuk by der skiller sig ud med de mange citrontræer der står rundt omkring i hele byen. Ved havnen i Limone finder i en masse spisesteder samt masser af souvenirbutikker.

 

Gardaland – forlystelsespark for hele familien

Ca. 1 time i bil, lidt længere sydpå fra Malcesine, finder i Gardaland. En stor fantasifuld forlystelsespark for hele familien. Parken besøges af flere millioner hvert eneste år, og er den største forlystelsespark både i Italien og Europa. Der er mere end 70 forlystelser i parken til alle aldre, og til både dem der gerne vil have et adrenalin rush, og til dem der gerne vil prøve de lidt mere stille forlystelser.

Udover forlystelserne er der også meget smukt at se på i Gardaland. Der er gjort rigtig meget ud af dekorationer og temaer i hele parken. Hvis i bliver sultne eller tørstige er der også flere spisesteder og boder rundt omkring i parken.

Til nogle af de mest interessante forlystelser kan nævnes:

  • Blue tornado: Denne rutsjebane er helt sikkert til dem der gerne vil prøve en rigtig vild forlystelse. Vognene hænger under banen og i kommer igennem 5 loops og flere skruer. Mens i flyver rundt når i en hastighed på 110 km/t og rammer en belastning på 5G.
  • Jungle Rabids: En vandrutsjebane, hvor du sejler rundt i junglen i runde både. Her vil i møde store bølger og flere faldsteder. Denne forlystelse kan prøves af alle og giver masser af grin.
  • Sequoia Adventure: En meget speciel og unik rutsjebane hvor vognen bevæger sig gennem en slags lynlås. I vil hænge med hovedet nedad på det meste af turen.
  • Mammut: Dette er en rutsjebane for hele familien. Turen varer næsten 3 minutter og er 1100 m. lang. Der er ingen loops i denne forlystelse, så hele familien kan være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *