Tips til den gode planlægning af den perfekte ferie

gd3

Der er ikke noget bedre end at tage på en lækker og velfortjent solferie, langt væk fra hverdagens kedelige og gentagne rutiner. En ferie giver et nyt pust af energi og får ladet kroppen helt op med velvære og positive vibrationer. Det er dog ikke altid nemt at planlægge den perfekte ferie, og mange glemmer at tage højde for de små ting, når det gælder planlægningen. I denne artikel vil du få nogle gode tips til, hvordan du får en perfekt ferie og er på forkant med uforudsete situationer.

Sørg for at planlægge ferien og bagagen i god tid

Det gælder om at være i god tid med planlægningen. Derved har du de bedste forudsætninger for at komme i tanker om alt det, du gerne vil have med og ikke mindst bruge tid på at studere mulige oplevelser i nærheden af rejsedestinationen. Ved at planlægge i god tid, vil du kunne lave en huskeliste, som består af alt det, du gerne vil have med. Skriv både ting ned, som skal pakkes i kufferten og det, som skal i håndbagagen.

Hav sedlen liggende fremme hele tiden, så du kan notere, hvis du kommer i tanker om noget, der ikke er skrevet ned, men som skal med. En uges tid inden afrejse bør du så kigge din liste igennem. Er der noget, du mangler at få købt? Har du en bestemt yndlingstrøje, der skal nå at blive vasket og tørret, så den kan komme med? Begynd at forbered alt det, du kan og kryds af på listen i takt med, at du får pakket.

Dagen inden afrejse skal din kuffert gerne stå pakket og klar, og du bør dobbelttjekke, at alt er der. Samtidig giver det dig mulighed for at lave et sidste indkøb, hvis du har glemt noget. Vær opmærksom på, at der er regler i forhold til mængde af væsker og lignende, der må medbringes på flyet. Her gælder alle flydende væsker – også små ting som makeup. Sørg derfor for at nærlæs reglerne, så du ikke skal forsinkes allerede i lufthavnen.

Kør mod lufthavnen i god tid – sæt du låser dig ude eller punkterer på vejen

Når du skal afsted, så kør gerne et par timer i forvejen. Det kan måske virke absurd, men punkterer bilen eller sker der andet uheldigt, så venter flyet altså ikke på dig. Forestil dig, at du smækker dig selv ude og din bagage står på den anden side af døren. Her får du så brug for en låsesmed, der kan komme og lukke dig ind i dit hjem igen. Men det tager jo noget tid fra du ringer til låsesmeden, til vedkommende kan være der. Det er tid, du kun har råd til at miste, hvis du har sat en god buffer af.

Hav rigeligt med lommepenge med på ferien

Husk i øvrigt at få rigeligt med kommepenge med på turen. Du kan altid vælge at lade være med at bruge nogle, men det er ærgerligt at stå nede i et fremmed land og mangle penge. Det bedste er naturligvis også at planlægge en buffer i økonomien, så du har til uforudsete udgifter enten før eller i forbindelse med rejsen. Det kan dog være lidt svært at have fuld kontrol over, da man jo ikke kan vide, hvad uforudsete udgifter vil løbe op i.

Står du kort inden afrejse og mangler penge til at gøre turen fed og som du drømmer om, så kan det være en mulighed at tage et online lån. Der kan du eksempelvis lån15.000 kr., så du har lommepenge til hele ferien. Det er helt klart den hurtigste måde at låne penge på. Det tager nemlig ofte omkring et døgns tid, fra du har ansøgt om lånet, til pengene står på din konto. Husk at læse lånebetingelserne igennem, men generelt set, så koster det ikke ret meget og nogle gange intet at låne penge online, hvis de betales tilbage relativt hurtigt. Det gælder typisk for mindre lån, hvor beløbet betales tilbage inden for to eller fire uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *